Orman Genel Müdürlüğünden fırsat niteliğinde iş ilanı

Orman Genel Müdürlüğünden fırsat niteliğinde iş ilanı

Orman Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilanla pek çok şehre personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet güvencesinde kadrolu olarak gerçekleştirilecek olan iş alımlar iş arayanlar için büyük fırsat niteliğinde. Detaylar haberimizde...

Orman Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu ilanla pek çok şehre personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruda belirtildiği üzere 20 orman mühendisi 26 orman muhafaza memuru istikamet edilecek.

Adayların 2022 yılı kam personel seçme sınavından 70 puan alması orman mühendisi için başvuracak olan adaylar için ön şart olarak konulmuştur. Orman muhafaza memurları için söz konusu KPSS puanı 65 olarak belirlenmiştir.

Orman mühendisliği ilanı için Balıkesir'den 1, Bolu'dan 5, Elazığ'dan 2, Hatay'dan 2, Kahramanmaraş'tan 1,Kastamonu'dan 5, Kırklareli'nden 1, Malatya'dan 1, Sinop'tan 1, Zonguldak'tan ise 1 kadro ayrılmıştır.

Orman muhafaza memurları için ön lisans orman ürünleri, orman işletmeciliği, ormancılık, odun dışı orman ürünleri, fidan yetiştiriciliği, fidan yetiştirme fidan ve fidecilik, budama ve aşılama, avcılık ve yaban hayatı, av ve yaban hayatı mezunu olmak gerekiyor.

Başvurular 29 Nisan 2024 ile 9 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Adaylar e-Devlet internet adresinden erişim sağlayabilecek. https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/04/20240406-4-9.pdf

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum